0724588423 info@matte.ro

Tabla pentru creta poate pastra aspectul de nou daca este intretinuta corespunzator.
In continuare va prezentam cateva recomandari usor de realizat valabile in general pentru tablele de creta dar exemplificate in cazul supprafetei de calitate tip e3 folosita noile table scolare MATTE:

Tabla culisanta

 

Folosind ca suprafata de scris otelul ceramic tip e3 de la PolyVision, Tablele MATTE  pentru creta sunt garantate pentru a face fata rigorilor folosirii intense zi de zi din salile de clasa si pentru a oferii o scriere usoara si de calitate superioara, impreuna cu o stergere foarte eficienta .

Folosind-o si curatand-o in mod corespunzator tabla va arata si dupa multi ani de folosire ca noua.
Instructiunile generala de curatare pentru suprafata tip e3 al MATTE Tablelor pentru creta:
1. Stergeti tabla folosind un material textil de pasla sau lamela de latex. Pastrati unealta de curatat uscata si spalati aceasta unealta regulat
2. Spalati suprafata de scris cu apa calda. (Folositi un detergent ce contine 5% Extran MA 02 sau fosfat-dizolvat in apa si frecati daca e nevoie, cu un burete de bucatarie )
3. Clatiti bine cu apa curata si apoi stergeti cu un material textil sau o lamela pentru geamuri . Lasati suprafata sa se usuce inainte de a o folosi. Repetati zilnic.
Cand folositi prima data suprafata e3 a MATTE Tablei
1. Inlaturati folia de protectie
2. Acoperiti intreaga suprafata a tablei cu creta prin tragerea pe toata suprafata tablei cu o creta p toata lungimea sa.
3. Apoi efectuati pasii de la 1 la 3 descrisi mai sus.